Koti > Apua > Palautus

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

Palautus

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, lähetämme sinulle vahvistusviestin. Tämän jälkeen maksu hyvitetään tilillesi. Maksun palautuminen tilillesi voi kestää 3–5 arkipäivää.

Mikäli et ole saanut sähköpostivahvistusta palautuksen teosta tai maksuhyvitystä 10 arkipäivän jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Etsi palautuksen lähettämisen yhteydessä saamasi kuitti siltä varalta, ettemme ole vastaanottaneet lähetystäsi. Ilman lähetyskuittia emme voi hyvittää kadonnutta palautusta.

Liikkeeseen tehdyt palautukset käsitellään välittömästi, ja maksuhyvityksen tulisi näkyä tililläsi muutaman arkipäivän sisällä. Mikäli et ole saanut hyvitystä viikon kuluessa, ota yhteyttä pankkiisi.

Huom. Mikäli olet maksanut ostoksesi S-Pankin tai Ålandsbankenin kautta ja tarvitset hyvityksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ladataan

Palautus myymälään: Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tilauksesi Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään. Palautus myymälään on maksuton. 

Palautus postitse: Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta.

Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on vastaanotettu alkuperäisessä pakkauksessa. 

Terveys- ja hygieniasyistä emme hyvitä palautettuja alusvaatteita tai uima-asuja, jotka eivät ole myyntikunnossa.

Personoidut tuotteet hyväksytään palautettavaksi vain, jos personoitu teksti on virheellinen tai jos tuote on viallinen.

Tavallisesti hyvitämme täyden ostohinnan sekä normaalitoimituksen hinnan asiakkaillemme, kunhan ilmoitus on tullut palautusajan puitteissa. Jos olet valinnut toimitustavaksi pikakuljetuksen, hyvitämme vain normaalitoimituksen hinnan. Jos haluat palauttaa vain osan tuotteista ja säilyttää loput tilauksestasi, sinulla ei välttämättä ole oikeutta toimitusmaksun hyvitykseen.

Ladataan

PALAUTUS MYYMÄLÄÄN

Jos olet maksanut luotto- tai maksukortilla, Klarnalla tai PayPalilla, voit palauttaa tilauksesi Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään 14 päivän sisällä ostohetkestä. Palautus myymälään on maksuton. 

Tuo mukanasi tilausvahvistus tai kuitti ja tuotteet, jotka tahdot palauttaa. Henkilökuntamme auttaa sinua palautuksen tai vaihdon kanssa. Mikäli olet tilannut tuotteita JD:n verkkokaupasta, mutta sinulla ei ole tilausvahvistusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet maksanut pankki- tai luottokortilla, hyvitys käsitellään kassalla. Huomioithan, että maksu saattaa näkyä tililläsi vasta 3–5 arkipäivän kuluttua.

Jos olet maksanut PayPalilla tai Klarnalla, me lähetämme tuotteet takaisin keskusvarastollemme. Kun varasto on vastaanottanut palautuksen, maksu palautuu tilillesi.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta.

Voit palauttaa tilauksesi lähettämällä sen Postin kautta käyttämällä ReBOUND-palautusportaalia. Klikkaa tästä ja aloita tuotteen palauttaminen seuraamalla muutamaa helppoa vaihetta ReBOUND:n avustuksella.

JD Internet Returns
Door 2
Michael Faraday Avenue
Kingsway BusinessPark
Rochdale
OL16 4FW
England

Huomioithan, että asiakas vastaa itse postituksesta ja postimaksuista. Palautus maksaa 17,90 euroa.

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, maksu hyvitetään sinulle muutaman arkipäivän kuluessa ja asiasta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse.

ILMAINEN PALAUTUS MAKSAESSASI PAYPALILLA

Tee tilauksesi JD:llä ja valitse maksutavaksesi PayPal.

Klikkaa tästä ja aloita tuotteen palauttaminen seuraamalla muutamaa helppoa vaihetta ReBOUND:n avustuksella.

JD Internet Returns 
Door 2 
Michael Faraday Avenue 
Kingsway BusinessPark 
Rochdale 
OL16 4FW 
England

Säilytä todiste palautuksesta.

Kirjaudu PayPal-tilillesi, valitse palautettu tilaus ja paina "Request return shipping refund". Lähetä palautusmaksun hyvityspyyntö yhdessä palautustodisteen kanssa 30 päivän kuluessa. Mikäli vaatimuksesi hyväksytään, PayPal lähettää enintään 15 euron suuruisen hyvityksen tilillesi kymmenen työpäivän kuluessa. Tutustu käyttöehtoihin.

Ladataan

Jos tuote saapuu vahingoittuneena tai vastaanotat väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme keskustelee kanssasi palautusvaihtoehdoista. Tämän jälkeen lähetämme tuotteen tarkastusryhmällemme, joka arvioi, onko tuotteessa valmistusvirhe. Tämän jälkeen myönnämme joko hyvityksen tai vaihdon.

Vaihtoehtoisesti voit tuoda tilausvahvistuksesi ja vialliset tai vahingoittuneet tavarat johonkin JD-myymälään. Henkilökuntamme lähettää tuotteesi kohti jakelukeskusta, joka suorittaa tarkastuksen. Tämän jälkeen myönnämme joko hyvityksen tai vaihdon.

Ladataan

Jos tuote on jo tilattu, emme voi hyvittää mahdollista hintaerotusta, jos tuotteen hinta muuttuu tilauksen jälkeen. Normaalit palautusehtomme pätevät.

Ladataan

Ymmärrämme, että saatat tarvita hieman enemmän aikaa palauttaaksesi tuotteita juhlasesonkina.

Perjantain 23. lokakuuta jälkeen tehdyt tilaukset ovat palautettavissa perjantaihin 4. tammikuuta asti. Esitäthän palautuksen yhteydessä voimassa olevan todistuksen ostotapahtumasta. 

Ladataan

Asiakas on itse vastuussa postituksesta ja postitusmaksuista. Postipalautus maksaa 17,90 euroa, palautus myymälään on maksuton. 
Ladataan

Sinulla on 14 päivän vaihto-oikeus ostamillesi tuotteille. Tuo tuotteet myymälään, jotta voimme tarjota sinulle korvaavaan vaihtoehdon. Jos uusi tuote maksaa enemmän kuin alkuperäinen tuote, maksat vain erotuksen. Mikäli uusi tuote on edullisempi kuin alkuperäinen tuote, hyvitämme sinulle erotuksen.
 
Emme voi vaihtaa tuotteita, jotka on palautettu suoraan Englannin palautusosastollemme. Voimme tarjota vaihdon vain tuotteille, jotka palautetaan suoraan myymälään ja mikäli ne täyttävät kaikki palautukseen liittyvät ehdot.
Ladataan

Muita tapoja löytää apua

Seuraa meitä

Lahjakortit

Lahjakortti

5€-300€

Lahjakortti on täydellinen lahja.

Osta lahjakortti

Myymälämme

Löydä myymälä

Löydä lähin myymäläsi, tarkastele aukioloaikoja ja ota selville mihin myymälään voit tilata saadaksesi ilmaisen toimituksen

Löydä lähin myymälä

Lataa sovelluksemme

Shoppaile kellonympäri JDSports sovelluksella. Vastaanotat eksklusiivisia tarjouksia & voit shoppailla vaikka olet liikkeellä

Lataa App Storesta Lataa Google Playstä
Me hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo Entercash logo
Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2020 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
Loading

 
Takaisin ylös