Tietosuojakäytäntö

Yrityksen nimi: JD Sports Fashion Finland Oy

Yrityksen numero: 2866370-3

Alue: Suomi

  1. Parhaat palat

Käytämme tietojasi ainoastaan parantaaksemme JD -kokemustasi

  1. Läpinäkyvyys

Kommunikoimme suoraan ja rehellisesti – no stress, no worries

  1. Ei roskapostia

Sinä valitset mitä ja miten kommunikoimme sinulle

  1. Turvallinen ja luotettava

Henkilötietosi ovat turvassa 24 / 7

Kaikki mitä teemme JD:lla on asiakkaitamme varten! Asiat muuttuvat, mutta ei ole syytä huoleen. Suhtaudumme asiakkaidemme turvallisuuteen äärimmäisellä vakavuudella. Sitoudumme suojelemaan tietojasi, jotta voit huoleti shoppailla kanssamme. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä @Privacy.Support@jdplc.com

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. On tärkeää, että ymmärrät, miten hoidamme henkilötietojasi ja miten voimme varmistaa, että noudatamme tietosuojalakien ja -sääntöjen mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme asianomaisella alueella (mukaan lukien niihin liittyvät ohjeet) (tietosuojasäännökset). Tämä tietosuojaseloste kertoo, miten JD Sports Fashion plc ja sen konserniyhtiöt (yhdessä "JD Group") keräävät, käyttävät, tallentavat ja jakavat henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysyttävää tämän käytännön suhteen tai yleisesti, miten henkilötietosi käsitellään meillä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme sähköpostilla osoitteessa aasiakaspalvelu@jdsports.fi tai Facebookissa etsimällä @ JD Sports Finland.

Tämä käytäntö koskee kaikkia henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme sinusta, kun:

  • Vierailet verkkosivuillamme;
  • Ostat tuotteita meiltä;
  • Shoppailet jossain myymälässämme;
  • Otat meihin yhteyttä esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai lähettämällä lomakkeen verkkosivuillamme.

KEITÄ OLEMME?

Tietosuojakäytäntöä kuvailtaessa on käytetty termiä "me" sen eri muodoissa. Tätä käytetään viittaamaan kokonaisuuteen JD-Group.

Tietosuojalakeja varten tietojasi hallitseva rekisterinpitäjä riippuu siitä minkä JD-ryhmän jäsenen kanssa olet tekemisissä. Alla olevassa taulukossa luetellaan jokainen JD-Group-konserniin kuuluva rekisterinpitäjä sekä kunkin rekisterinpitäjän käyttämä tuotemerkki.

 

JD GROUP NETTISIVUT (MEIDÄN “NETTISIVUT”)

REKISTERIN PITÄJÄ

BRÄNDIT

NETTISIVUT

ALUE

MIELTYMYKSET

JD Sports Fashion plc

01888425

JD Sports

Activinstinct

Footpatrol

Size?

Supply & Demand

JD Federation Wales

JD Federation Scotland

JD Federation N. Ireland

 

www.jdsports.co.uk

https://www.activinstinct.co.uk/

www.footpatrol.com

www.size.co.uk

www.supplyanddemand.co.uk

www.Walesfootballshop.co.uk

 

www.Northernirelandfootballshop.co.uk

 

 www.Scotlandfootballshop.co.uk

 

 

 

Englanti

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.activinstinct.com/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://redeye.footpatrol.com/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.supplyanddemand.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_de+a+0+0+0+0+0

 

JD Sports Fashion Korea Inc.

110111-6504371

JD Korea

 

Etelä-Korea

 

JD Sports Fashion SDN. BHD

1160766

JD Malaysia

www.jdsports.my

 

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_my+a+0+0+0+0+0

 

JD Sports Fashion PTE.LTD

201807401R

JD Singapore

 

 

 

Sports Unlimited Retail BV

65593472

PerrySport

Aktiesport

www.perrysport.nl

www.aktiesport.nl

 

https://reporting.perrysport.nl/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

 

https://reporting.aktiesport.nl/cgi-bin/msite?Preference+a+0+0+0+0+0

 

 

 

JD Sports Fashion BV

57824193

JD Netherlands

Size? Official Netherlands

www.jdsports.nl

www.sizeofficial.nl

Hollanti

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_nl+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_nl+a+0+0+0+0+0 

 

JD Sports Fashion Germany GmbH (formerly Platin 878 GmbH)

HRB 95146

JD Germany

Size? Official Germany

www.jdsports.de

www.sizeofficial.de

Saksa

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_de+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_de+a+0+0+0+0+0

 

 

JD Sports Fashion Aus Pty

ACN 614 310 075

 

JD Australia

www.jd-sports.com.au

Australia

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_au+a+0+0+0+0+0

 

Next Athleisure Pty Ltd

ACN 083 404 424

Glue

www.gluestore.com.au

Australia

 

JD Sports Fashion Finland OY

2866370-3

JD Finland

 

Suomi

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_fi+a+0+0+0+0+0

 

JD Sports Fashion Denmark APS

36910550

JD Denmark

Size? Official Denmark

www.jdsports.dk

 

www.sizeofficial.dk

Tanska

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_dk+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_dk+a+0+0+0+0+0 

 

JD Sports Fashion Sweden

559007-6435

JD Sweden

Size Official Sweden

www.jdsports.se

 

www.sizeofficial.se

Ruotsi

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_se+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_se+a+0+0+0+0+0

 

 

Sportiberica- Sociedade de Artigos de Desporto, S.A. 

501 925 937

JD Portugal

 

Portugali

 

Sprinter Megacentros Del Deporte SLU

B53404646

Sprinter

www.sprinter.es

Espanja

 

SDSR - Sports Division SR, S.A.

 (Sport Zone Portugal)

503 646 776

Sport Zone Portugal

www.sportzone.pt

 

Portugali

 

Sport Zone Espana, Comercio de Articulos de Deporte S.A

A81906810

Sport Zone Spain

www.sportzone.es

Espanja

 

Sport Zone Canarias (SL)

B76525617

Sport Zone  Canaries

www.sportzone.es

Kanariansaaret

 

JD Spain Sport Fashion 2010 SL

B54577275

JD Spain

Size? Official Spain

www.jdsports.es

 

www.sizeofficial.es

Espanja

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_es+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_es+a+0+0+0+0+0 

 

JD Sports Fashion Belgium BVBA

0600.969.933

JD Belgium

www.jdsports.be

Belgia

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_be+a+0+0+0+0+0

 

Spodis SA

351 164 488

JD France

Size? Official France

www.jdsports.fr

 

www.sizeofficial.fr

Ranska

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_fr+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_fr+a+0+0+0+0+0 

 

John David Sports Fashion (Ireland) Limited

448434

JD Ireland

Size? Official Ireland

www.jdsports.ie

 

www.sizeofficial.ie

Irlanti

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_ie+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_ie+a+0+0+0+0+0 

 

JD Sports Fashion S.r.l

08559250967

JD Italy

Size? Official Italy

www.jdsports.it

 

www.sizeofficial.it

Italia

https://reporting.jdsports.co.uk/cgi-bin/msite?pref_it+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.size.co.uk/cgi-bin/msite?pref_it+a+0+0+0+0+0 

 

 

JD Sports Gyms Limited

8770057

JD Gyms

www.jdgyms.co.uk

 

Englanti

 

Kooga Rugby Limited

4416381

Kooga Rugby

www.kooga-rugby.com

Englanti

 

Kukri GB Limited

06442735

 

Kukri

www.kukrisports.co.uk

Englanti

 

Topgrade Sportswear Limited

03139070

Get The Label

www.getthelabel.com

Englanti

https://reporting.getthelabel.com/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

Tessuti Limited

05640916

Tessuti

Scotts

Infinities

Aspecto

Xile

www.tessuti.co.uk

www.scottsmenswear.com

www.xileclothing.com

 

 

Englanti

https://reporting.tessuti.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.scottsmenswear.com/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

Dantra Limited

03126490

Kids Cavern

www.kidscavern.co.uk

Englanti

 

Clothingsites.co.uk Limited

04432380

Woodhouse

Brownbag

www.bbclothing.co.uk

www.woodhouseclothing.com

Englanti

 

The Couture Club Ltd

09321521

The Couture Club

www.thecoutureclub.com

Englanti

 

Simon & Simon Fashion Limited

10346902

Simon & Simon

www.simonandsimononline.com

Englanti

 

Base Childrenswear Limited

08297599

Base

www.basefashion.co.uk

 

Englanti

 

Mainline Menswear Limited

3412005

Mainline Menswear

www.mainlinemenswear.co.uk

Englanti

https://reporting.mainlinemenswear.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

Nicholas Deakins Limited

03201284

Nicholas Deakins

www.nicholasdeakins.com

Englanti

 

Hip Store Limited

9034290

Hip

www.thehipstore.co.uk

Englanti

https://reporting.thehipstore.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

Blacks Outdoor Retail Limited

7795258

Blacks

Millets

Ultimate Outdoors

Peter Storm

Eurohike

Brasher

www.blacks.co.uk

www.millets.co.uk

www.ultimateoutdoors.com

www.peterstorm.com

www.eurohike.co.uk

www.brasher.co.uk

Englanti

https://reporting.blacks.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

https://reporting.millets.co.uk/cgi-bin/msite?pref+a+0+0+0+0+0

 

Go Outdoors Limited

03513318

Go Outdoors

www.gooutdoors.co.uk

Englanti

 

George Fisher Limited

 2385143

George Fisher

www.georgefisher.co.uk

Englanti

 

Graham Tiso Limited

SC081944

Tiso

Alpine Bikes

Blues

www.tiso.com

www.tiso.com/alpine

 

Englanti

 

Fishing Republic

www.fishingrepublic.co.uk

Englanti

 

Asianomainen rekisterinpitäjä on vastuussa henkilötiedoista. Tämä käytäntö koskee kaikkia edellä mainittuja JD Group -osia ja JD-konsernia kokonaisuutena. Tuotemerkeillämme on omat verkkosivustot. Tietosuojakäytäntömme antaa tietoa siitä miten JD Group kokoaa, käyttää, tallentaa ja jakaa tietojasi. Käytämme henkilötietojasi oikeudenmukaisesti, laillisesti ja avoimesti sekä tietosuojalakeja noudattaen.

SUOSTUMUS

JD-Group -konsernin yllä mainitut tuotemerkit ja rekisterinpitäjät saattavat lähettää sinulle markkinointiviestejä sähköpostitse, tekstiviestillä, sosiaalisessa mediassa ja postitse meistä ja tuotteistamme. Saat kyseisiä viestejä mikäli et ole poistanut itseäsi sähköpostilistalta. Saat viestejä esimerkiksi jos olet ostanut samanlaisia ??tuotteita ja / tai palveluita kyseiseltä tuotemerkiltä tai yritykseltä tai jos olet muulla tavoin allekirjoittanut tai suostunut vastaanottamaan markkinointiviestejä brändistä tai kokonaisuudesta.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tämän tietosuojakäytännön alussa olevien yksityiskohtien avulla. Voit kertoa meille, että et halua enää saada meiltä markkinointiviestejä klikkaamalla tästä.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA?

Keräämme nimesi ja yhteystietosi (mukaan lukien osoite, puhelinnumero, tilauksen tiedot ja laskutustiedot (jos ostat tuotteita)) mikäli sinulla on tili kanssamme, teet ostoksia verkossa kanssamme, osallistut kilpailuumme tai vastaa kyselyymme.

Keräämme myös tietoa vuorovaikutuksestasi asiakaspalvelumme, myymälämme, verkon tai sovellusten kautta. Esimerkiksi, kun soitat asiakaspalveluumme, keräämme muistiinpanoja keskustelusta ja kysymyksistäsi. Ajoittain voimme tallentaa puhelut koulutus- ja kehitys-tarkoituksiin. Keräämme myös tietoa ostoksistasi, tallennetuista kohteistasi, maksutiedoistasi, valituksistasi ja tekemistäsi kommenteista sekä ostomieltymyksistäsi. Keräämme myös valvontakamera-kuvia kaikissa myymälöissämme.

Joka kerta kun vierailet jollain verkkosivullamme, keräämme automaattisesti myös tietokoneesi tietoja muun muassa IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi. Teemme tämän, jotta voimme analysoida, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustojamme (mukaan lukien käyttäytymismallit ja käyntien seuranta useissa laitteissa). Teemme tämän vakiinnuttaaksemme käyttäjiämme sekä pystyäksemme hallitsemaan paremmin tiliäsi ja parantamaan verkkokokemustasi. Keräämme myös tietoja aktiivisuudestasi verkkosivustoillamme, kuten esimerkiksi mitä laitetta käytät ja mitä tuotteita tarkastelet.

Esimerkkinä mainittakoon, että osa verkkosivustoistamme käyttää SessionCamia analysointitarkoituksiin. Sessioncamin avulla pystymme tunnistamaan tekniset ongelmat tai vaikeudet, joita verkkosivustomme käyttäjät ovat kohdanneet asiakkuutensa aikana. Tämän tehdäkseen SessionCam tallentaa hiiren napsautukset, liikkeet, sivujen selauksen sekä hakusanat ja muun tekstin, jota kirjaat verkkosivustomme lomakkeisiin. SessionCamin kautta keräämämme tiedot eivät sisällä pankkitietojasi tai muita erikoisempia henkilötieto-kategorioita. Tallennettaviin tietoihin sisältyy nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mikä tahansa muu tieto, jonka voit lisätä tilauksen yhteydessä. SessionCamin kautta keräämämme tiedot käytetään vain sisäisiin tarkoituksiin muun muassa verkkosivujen käytettävyyden parantamiseen ja tehokkuutta koskevien yhteenvetojen ja tilastojen keräämiseen. SessionCam toimii JD Groupille SessionCam Ltd:n toimesta.

Eväste-käytäntömme lukemalla saat lisätietoja siitä, mitä tietoja kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme www.jdsports.fi/customer-service/cookies.

Huomaa, että ajoittain yhdistämme omista lähteistämme kerätyt henkilötietosi niihin tietoihin, joita saamme muilta tahoilta.

MISTÄ SAAMME KAIKEN INFORMAATION?

Keräämme tietojasi suoraan sinulta joko antamiesi tietojen tai niiden tietojen avulla, joita keräämme kun vierailet sivuillamme, myymälöissämme tai kommunikoidessasi kanssamme. Saatamme myös saada tietoja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien vähittäiskaupan analysointiyrityksiltä, kuluttaja-analyysiyrityksiltä, luottoluokituslaitoksilta, asiakaskäyttäytymistä mittaavila yrityksiltä sekä julkisesti saatavilla olevista lähteistä. Keräämme kaiken tämän tiedon, jotta voimme paremmin ymmärtää asiakkaiden väestötieteellisiä ja kaupallisia käyttäytymismalleja tai esimerkiksi yrityskauppojen yhteydessä.

Tiedot, jotka annat meille

Jaat tietojasi kanssamme:

·         Täyttäessäsi lomakkeita verkkosivustoillamme, mukaanlukien kerrat kun ostat tuotteita verkossa, vastaat asiakaskyselyyn, luot asiakastilin tai ilmoitat halukkuudestasi vastaanottaa markkinointipostia

·         Vastatessasi kyselyyn tai osallistuessasi kilpailuihimme

·         Kommunikoidessasi kanssamme puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin, joka liittyy asiakastiliisi, ostoksiisi tai mahdolliseen valitukseen.

Sinulla ei ole velvollisuutta toimittaa meille henkilökohtaisia ??tietojasi. Jos et kuitenkaan anna meille henkilötietoja, emme välttämättä voi täyttää tilaustasi, tarjota muita palveluita tai vastata kyselyihisi.

 

Tiedot, jotka keräämme sinusta

Keräämme tietoja sinusta kun:

·         vierailet nettisivuillamme. Seuraamme muun muassa käyntikertojasi IP-osoitteen, MAC-osoitteen, tietoliikenteen, sijaintitietojen, kirjautumistietojen, aikavyöhyke-asetustesi, selainversiosi, selaimen laajennustyypin ja -version, käyttöjärjestelmän, weblogien, evästeiden ja muun viestinnän jättämän datan sekä käyttämiesi lähteiden perusteella. Lisätietoja saadaksesi, lue evästekäytännöstämme www.jdsports.fi/customer-service/cookies;

·         Kun linkkaat Twitter-, Instagram- tai Facebook-tilisi asiakastiliimme pystyt kirjautumaan helposti ja turvallisesti sivuillemme luomatta uutta tiliä.

·         Vieraillessasi liikkeessämme. Keräämme tietoja muun muassa videokuvatallenteiden avulla.

·         Ollessasi yhteydessä meihin tuotteen, palvelumme, valituksen, kysymyksen tai muun palautteen osalta. Ajoittain tallennamme asiakaspalveluumme tulleet puhelut koulutus- ja kehityssyistä.

 

Tiedot, joita keräämme muualta

Keräämme henkilötietoja sinusta muilta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien:

·         Saadessamme tietosi toiselta yritykseltä fuusioiden tai yritysostojen yhteydessä

·         Tehdessämme yhteistyötä vähittäiskaupan analysointiyritysten, kuluttaja-analyysiyritysten, luottoluokituslaitosten kanssa sekä käytäessämme tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä.

MIKSI TARVITSEMME TIETOJASI?

Tärkein tarkoituksemme tietojesi keräämisessä on toimittaa sinulle ongelmitta tilaamasi tuotteet sekä lähettääksemme sinulle tarjouksia ja tietoa niistä tuotteista, joista saatat olla kiinnostunut.

Käytämme tietojasi:

  • Toimittaaksemme sinulle tuotteet, jotka olet ostanut meiltä ja sen lisäksi myös ostotodistukset ja päivitykset tilauksen tilaa koskien;
  • Vastaanottaaksemme maksusi sekä käsitelläksemme palautuksia ja vaihtoja;
  • Antaaksemme asiakaspalvelua ja asiakastukea;
  • Kehittääksemme tuotteita ja palveluamme;
  • Kehittääksemme nettisivujamme, asettaaksemme sinulle oletusasetuksia (esimerksiksi kieli- tai valuuttasetukset) sekä huolehtiaksemme, että sisältö on esitetty sinulle parhaimmalla mahdollisella tavalla;
  • Tuottaaksemme sinulle haluamaasi, tai meidän sinulle suosittelemaa, informaatiota. Saatamme lähettää sinulle markkinointipostia sähköpostitse, tekstiviestitse sekä postilla. Tämä on sisältöä uusimmista tuotteistamme tai tarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua;
  • Tutkiaksemme asiakkaidemme mieltymyksiä sekä tunnistaaksemme trendituotteita;
  • Suorittaaksemme kyselyjä sekä kilpailuja;
  • Informoidaksemme sinua muutoksista sekä tuotteistamme;
  • Pitääksemme liikkeemme turvallisina (muun muassa valvontakameratallenteiden avulla);
  • Ennaltaehkäistäksemme ja havaitaksemme mahdollisia rikoksia (esimerkiksi valvontakameroita käyttämällä liikkeissä).

TIETOJESI KÄYTTÄMISEN PERUSTA

Lakisäädösten noudattaminen

Yrityskonsernina meidän on noudatettava tiettyjä lakeja ja meidän on varmistuttava henkilöllisyydestäsi petosten ja rikollisuuden ehkäisemiseksi. Jos et anna tarvittavia henkilökohtaisia tietoja rekisteröityessäsi / kun käytät verkkosivustoamme, voi tämä tarkoittaa, ettemme pysty toimittamaan tuotteitamme sinulle. Kaikkien tilauksen tekoon vaadittavien tietojen tulee kohdata lain asettamia vaatimuksien kanssa. Et voi vastustaa käsittelyä tai pyytää poistamaan henkilötietojasi siltä osin kuin se kuuluu tähän kategoriaan.

Tarvitaan oston tekemiseen tai sen suorittamiseen

Kun teet ostoksia kanssamme tai jollakin tuotemerkillämme, sinun ja kyseisen tuotemerkin välille on luotu sopimus. Jotta voimme täyttää sopimuksen mukaiset velvollisuutemme (esim. Salliaksemme sinun tilata ja vastaanottaa tuotteita meiltä), meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilötietojasi. Jos et anna tarvittavaa henkilökohtaista tietoa tilin kirjautumisesta tai tilaus- ja maksutietojen lähettämisestä tai vastustaessasi tämän tyyppistä käsittelyä / harjottaessasi tietojesi poistamista, emme voi tarjota tuotteitamme sinulle.

Laillisen henkilötietojen keruun edut

Käytämme henkilötietojasi tietosuojakäytännön sekä henkilötietojen keräystä koskevien lakien mukaisesti ja ainoastaan liiketoimintatarkoituksiin voidaksemme:??

  • Toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet;
  • Tehdäksemme tutkimuksia siitä miten asiakkaamme ostavat ja käyttävät tuotteitamme;
  • Kehittääksemme tuotteitamme.

Kuten alla on osoitettu, välitämme henkilötietosi JD-ryhmän jäsenille ja muille kolmansille osapuolille. Tämä suoritetaan sääntöjen ja lakien mukaisesti, liiketoiminnan toimivuuden takaamiseksi.  

Meidän on suoritettava tasapainotesti henkilötietojen keruuta koskien varmistuaksemme voimmeko käyttää oikeutettua etua perusteena henkilötietojen käsittelylle ja että  toimintamme on tietosuoja-asetuksen mukaista. Tasapainotestin lopputuloksena (lueteltuna alla) pystymme toteamaan, kaikki olosuhteet huomioon ottaen, että kykenemme käsittelemään tietojasi Tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti.

Liiketoimintatarkoitukset

Käyttäessämme tietojasi liiketoiminta tarkoituksiin:

·         Molemmat osapuolet hyötyvät tehokkaasta käyttäjätilien hallinnasta;

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kotisivujen hallinnasta ja kehittämisestä; 

·         Molemmat osapuolet hyötyvät tuotteiden, palveluiden ja tuen tarjoamisesta sekä niiden kehittämisestä;

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kotisivujen päivittämisestä;

·         Molemmat osapuolet hyötyvät kyvystä noudattaa ja soveltaa sopimuksen mukana tuomia oikeuksia  ja vaatimuksia;

·         Meidän vastuulla on varmistaa asiakkaidemme terveys, turvallisuus sekä tallennettujen tietojen turvallisuus. On myös tehtävämme huolehtia, että tämä tapahtuu kaikkien asiakastietojen keruuseen liittyvien sääntöjen  mukaisesti estäen ja havaiten samalla mahdolliset petokset ja rikokset;

·         Ilman tietojesi prosessointia emme pystyisi toimittamaan tuotteitasi eteenpäin; ja

·         Meillä on oikeus käsitellä tietojasi yrityskauppojen tai liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin yhteydessä. Tällöin tietojasi voidaan jakaa mahdollisen ostajan kanssa tai muutoin, mutta vain siinä määrin kuin se on ehdottoman välttämätöntä.

Tarve

Katsomme, että on järkevää käsitellä henkilötietojasi edellä kuvattujen oikeutettujen etujen mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi vain niin pitkälle kuin se on välttämätöntä tämän tietosuojakäytännön tarkoituksen saavuttamiseksi.

Henkilötietojen keruun vaikutus

Katsomme, että on järkevää käsitellä henkilötietojasi edellä mainittujen etujen mukaisesti, koska henkilötietojesi käsittely ei aiheuta kohtuuttomasti yksityisyyteesi.

 

Suostumus

Kuten edellä on esitetty, lähetämme markkinoinnillisia viestejä sinulle, jos et ole kertonut meille haluavasi poistua listoilta tai olet hankkinut samanlaisia tuotteita ja / tai palveluita samalta brändiltä tai oikeushenkilöltä (kuten yllä olevassa taulukossa). Tulet saamaan markkinointipostia, jos olet rekisteröitynyt tai muutoin suostunut vastaanottamaan markkinointiviestejä brändistä tai jaostosta JD Group konsernin sisällä.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tämän tyyliseen käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä tämän tietosuojakäytännön alussa mainittuja yksityiskohtia.   

Kenen kanssa jaamme tietosi?

Emme myy, emmekä tule myymään mitään tietojasi kolmansille osapuolille. Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja luottokorttitietosi ovat täysin turvassa järjestelmässämme. Jaamme kuitenkin tietojasi valittujen kolmansien osapuolien kanssa, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sinulle sekä lähettääksemme markkinoinnillista viestintää ja parantaaksemme liiketoimintaamme seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • Jaamme tietosi muiden JD Groupin jäsenten kanssa, jos olet antanut meille suostumuksen siihen, että saamme vastaanottaa markkinoinnillista tietoa muilta JD Groupin jäseniltä.
  • Jaamme tietosi muiden JD Groupin jäsenten kanssa ryhmien analysointiin sekä yritystiedottamiseen tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi.
  • Yrityksille, jotka tekevät työtä ostosten saamiseksi sinulle, kuten maksupalveluntarjoajille, varastoille, tilauspakkaajille ja jakeluyhtiöille.
  • Luotettavat palveluntarjoajat, kuten markkinointiorganisaatiot, mainoskumppanit, verkkosivustojen hallinnoijat ja muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluja räätälöimään markkinointiamme sinulle.
  • Sinun hyväksymät yritykset, esimerkiksi sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook ja Google.
  • Tarjoamme kolmansille osapuolille yhdistettyjä, mutta anonyymejä tietoja ja analyysejä asiakkaistamme. Ennen kuin teemme niin, varmistamme, ettei sinua tunnisteta.
  • Jaamme tiedot JD Groupin muiden jäsenten kanssa ryhmien analysointiin ja yritystiedottamiseen tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi.

Käytämme huolellisesti valittuja kolmansia osapuolia auttaaksemme tarjoamaan tuotteita, palveluita ja markkinointia sinulle. Luovutamme tietosi:

  • Yrityksille, jotka tekevät työtä saadakseen ostokset sinulle, kuten maksupalveluntarjoajille, varastoille, tilauspakkaajille ja jakeluyhtiöille.
  • Luotettaville palveluntarjoajille, kuten markkinointiorganisaatioille, mainoskumppaneille, verkkosivustojen hallinnoijille ja muille kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja auttamaan meitä räätälöimään markkinointiamme sinulle;
  • Luottoluokituslaitoksille, lainvalvonta- ja petostentorjuntaelimille.
  • Sinun hyväksymille yrityksille, esimerkiksi sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebookille ja Googlelle
  • Tarjoamme kolmansille osapuolille yhdistettyjä, mutta anonyymejä tietoja ja analyysejä asiakkaistamme. Ennen kuin teemme niin, varmistamme, ettei sinua tunnisteta.

Jaamme tietosi kolmansien osapuolien kanssa vain kun se on pakollista palveluntarjonnan kannalta.

Saamme paljastaa tietosi muille yrityksille fuusioitumisen, yrityshankintojen yhteydessä, maksukyvyttömyystilanteen tai muiden tapauksien yhteydessä. Ilmoitamme tietosi vain kuin se on tarpeellista.

Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietojasi kolmansille osapuolille oikeudellisten tai lainsäädännöllisten velvoitteiden noudattamiseksi tai tarvittaessa oikeudellisissa menettelyissä.

Mitä automatisoituja päätöksiä teemme sinusta?

Teemme joitakin profiileja sinusta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi ja kehittämiseksi sekä markkinointimme räätälöimiseksi sinua varten.

Automaattisten päätösten tarkoitus on varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua. Käytämme tietoja, joita tiedämme sinusta. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi sukupuolesi, mieltymyksesi, harrastuksesi, etusi ja ostohistoriasi. Nämä tiedot tallentamalla varmistumme siitä, että markkinointimme on sinulle sopivaa.

Mihin tietosi tallennetaan ja kuinka kauan säilytämme niitä?

Siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolella

Tiedot, jotka keräämme sinusta, saatetaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tällaisen siirron kohdalla varmistamme asianmukaisen turvallisuuden olevan olemassa sisällyttämällä Euroopan komission hyväksymät lausekkeet kolmansien osapuolten kanssa tehtyihin sopimuksiin henkilötietojen suojaamisen varmistamiseksi. Kopio Euroopan komission hyväksymistä mallilausekkeista on saatavilla osoitteessa: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32010D0087&from=en

Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen

Pidämme tietojasi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä, jotta voimme kerätä tarpeelliset tiedot, jotka tässä tietosuojakäytännössä on mainittu (ellei sovellettava laki edellytä pidempää säilytysaikaa). Pidämme tyypillisesti henkilökohtaisia tietojasi kuuden vuoden ajan ostoksesta, jotta voimme käsitellä kysymyksiäsi ja huolenaiheitasi saamistasi palveluista ja tuotteista sekä tuoda tai puolustaa itseämme mahdollisissa oikeustoimissa. Tietyissä tapauksissa tietosi poistetaan paljon lyhyemmässä ajassa, esimerkiksi:

  • Evästeet poistetaan evästeiden ehtojen mukaisesti [https://www.jdsports.fi/customer-service/cookies/
  • Valvontakamerakuvia säilytetään 60 päivän ajan
  • Suostumukset markkinointiin päivitetään / poistetaan neljän vuoden kuluttua. Tavoitteemme on kuitenkin markkinoida sinulle niin kauan kuin uskomme, että haluat jatkaa. Teemme päätöksen sen perusteella kuinka aktiivisesti olet yhteydessä meihin.

Käytämme tietojasi mikäli niitä tarvitaan tai vaaditaan lakisääteisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseen, riitatatapausten ratkomiseen, petosten ja väärinkäytösten estämiseen tai ehtojen noudattamisen korostamiseen. Pidämme yllä joitain tietojasi, vaikka niitä ei tarvittaisi enää tarjoamaan palveluja sinulle.

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen

Tietojen välittäminen internetin välityksellä ei ole, eikä koskaan voi olla, täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietosi, emme voi taata sivustolle lähettämäsi datan turvallisuutta – jokainen lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn tietoihin.

Mitä tietoja keräämme henkilökohtaisen informaation lisäksi?

Saatamme myös kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja (eli tietoja, jotka eivät nimenomaisesti tunnista sinua) aggregaatteja ja tilastointia varten.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Suojanasi on lukuisia tietosuojalakeja, jotka on esitetty alla. Voit ottaa meihin yhteyttä yksityisyydensuojakäytännön alussa olevien yksityiskohtien avulla harjoittaaksesi näitä oikeuksia.

Joissain tapauksissa emme välttämättä kykene suorittamaan pyyntöäsi, jolloin otamme sinuun yhteyttä selittääksemme miksi.

1. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi

Sinulla on oikeus pyytää vahvistus, että henkilötietojasi käsitellään sekä pääsyä antamiisi henkilötietoihin.

2.  Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan henkilötietosi

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi korjausta, jos ne eivät ole totuudenmukaiset tai ne ovat muuten vajaita.

3.  Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos säilyttämisen jatkamiselle ei ole syytä. Tämä oikeus olisi voimassa, jos emme tarvitse henkilökohtaisia tietojasi markkinoidaksemme tuotteita sinulle sekä tapauksissa, joissa peruutatte suostumuksesi lähettää markkinointitietoja tai jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä. (Katso alla oleva kohta 6).

 

4.  Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan tai estämään henkilötietojesi käyttö

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan tai estämään henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus pätee silloin, kun uskot henkilötietojen olevan epätäsmällisia tai jos haluat mieluummin estää henkilötietojesi käsittelyn ennemmin kuin poistaa tietosi. Voit kuitenkin vaatia tietoja käytettäväksi oikeudellisissa vaatimuksissa.

5.  Sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi

Sinulla on oikeus hankkia ja käyttää keräämiämme tietoja sinusta omiin tarkoituksiin muissa palveluissa. Näin ollen kykenet siirtämään tietosi helposti eri organisaatiolle tai vaihtoehtoisesti pyytää meitä tekemään sen puolestasi.

6.  Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä laillisessa liiketoiminnassamme, ellemme pysty todistamaan, että oikeutetut edut ovat puolellasi.

7.  Sinulla on oikeus olla osa automatisoituja päätöksiä

Sinulla on oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointia, jossa päätöksellä on laillinen tai merkittävä vaikutus sinuun

8.  Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi dataan, jota käytämme sinusta. Esimerkiksi, kun luotamme suostumukseesi lähettää markkinointiin liittyvää tietoa.

Markkinointi

Ottamalla yhteyttä meihin https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/ annamme sinulle mahdollisuuden valita, tahdotko markkinointiviestintää meiltä vai et. Voit ilmoittaa meille, että et tahdo markkinoinnillisia viestejä meiltä ja päivitämme tietosi. Voit myös poistua sähköpostilistoilta painamalla sille kuuluvaa painiketta sähköposteissa.

Mitä jos sinulla on valitettavaa?

Jos sinulla on mitään epäilyksiä henkilötietojesi käytöstä, tyytymättömyyttä, kuinka käsittelemme tietojasi tai haluat tehdä valituksen - ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Käytä tietoja tietosuojakäytäntö-dokumentin alusta, jotta kykenemme tekemään parhaamme ongelman ratkaisemiseksi.

Voit myös ottaa tarvittaessa suoraan yhteyttä: Information Commissioner's Office at Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF www.ico.org.uk.

Muut verkkosivut

Verkkosivuillamme voi ajoittain olla linkkejä kolmansien osapuolien sivuille ja heidän sivuiltaan. Jos napautat linkkiä - huomaa heillä olevan omat tietosuojakäytäntönsä. Emme ota vastuuta näistä käytännöistä tai näiden sivustojen käytöstä.

Muutokset tietosuojakäytäntöihin

Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet ilmoittaaksemme sinulle tietosuojakäytännön muutoksista. Kaikki päivitykset tulevat ilmestymään tälle sivulle. Tietosuojakäytäntöä on viimeksi tarkasteltu toukokuussa 2018.

Seuraa meitä

Lahjakortit

5€-300€

Lahjakortti on täydellinen lahja.

Osta lahjakortti

Myymälämme

Löydä lähin myymäläsi, tarkastele aukioloaikoja ja ota selville mihin myymälään voit tilata saadaksesi ilmaisen toimituksen

Löydä lähin myymälä

Lataa sovelluksemme

Shoppaile kellonympäri JDSports sovelluksella. Vastaanotat eksklusiivisia tarjouksia & voit shoppailla vaikka olet liikkeellä

Lataa App Storesta Lataa Google Playstä
Me hyväksymme seuraavat maksutavat
Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2019 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
Loading

 
Takaisin ylös