Koti > Apua

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

  Usein kysytyt kysymykset

  Voit seurata tilaustasi alla mainituilla tavoilla:
  1. Klikkaa httphttps://www.jdsports.fi/track-my-order/s://www.jdsports.fi/track-my-order/, syötä tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai postinumerosi.
  2. Tarkista seurantalinkki, jonka olet saanut sähköpostiisi, jos tilaus on jo lähetetty.
  3. Kirjaudu sisään JD-tilillesi Tillinii ja siirry Omat tilaukset -valikkoon tai Sauraa tilaustani -sivulle.
  Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.
   

  ILMAINEN ja VÄLITÖN palautus myymälään

  Palauta tilauksesi myymälään ILMAISEKSI. Tilaus käsitellään kassalla välittömästi, ja hyvitys palautetaan sinulle 3–5 työpäivän kuluessa, pankistasi riippuen. Kaikki tilaukset voidaan palauttaa 28 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja vaihtaa 28 päivän sisällä. 
  Jos maksoit käyttäen PayPalia tai Klarnaa, tilauksesi lähetetään takaisin varastolle käsiteltäväksi, ja maksu hyvitetään sinulle 3–5 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta verkkokauppaostoksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Täältä löydät kaikki Suomen JD-myymälät.

   

  Palautus postitse

  Jos sinulla ei ole mahdollisuutta palauttaa tilaustasi JD-myymälään, voit palauttaa sen postitse. Huomioithan, että asiakas vastaa itse postituksesta ja postimaksuista. Palautuslähetyksen saapumisessa Englannin varastollemme voi kestää jopa 12–14 arkipävää.Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta. Voit palauttaa tilauksesi postitse palautusportaalimme avulla.

  Palautukset, kun maksutapana on Klarna

  Voit palauttaa Klarnalla maksamasi tuotteet Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään tai postitse palautusportaalimme avulla.Emme tällä hetkellä tarjoa ilmaista postin kautta tapahtuvaa vaihto- tai palautuspalvelua. Palautus maksaa 18.35 €


  TÄRKEÄ TURVALLISUUSVAROITUS
   
  MCKENZIE ERWEN-VERRYTTELYASU - VAUVAT
   
  KHAKINVIHREÄ | SININEN
   
  Olemme saaneet tietoomme, että hyvin pienessä osassa vauvojen McKenzie-verryttelyasuista on valmistusvirhe, jonka johdosta collegepaidan olkapäässä oleviin painonappeihin muodostuu terävä reuna. Tämä voi aiheuttaa mahdollisen raapimisvaaran.
   
  Jos omistat McKenzie Erwen-verryttelyasun, tarkista onko siinä tuotekoodi MCKTI14897611 tai MCKTI14897101.
   
  Asiakkaiden turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Jos sinulla on kyseinen vaate, lopeta sen käyttäminen ja palauta se meille, niin saat tuotteesta täyden hyvityksen. Voit palauttaa vaatteen mihin vain JD Sports -myymälään tai palautusportaalimme kautta verkossa:
   
  https://palautukset.jdsports.fi/ 
   
  Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
  https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/  
   
  Kiitämme yhteistyöstä ja pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

  Voimme toimittaa arvonlisäverolaskun online-tilauksellesi, kun:


  1. Tilaus on toimitettu

  2. Sinulla on voimassa oleva arvonlisäveronumero

  3. Voimme varmistaa arvonlisäveronumeron

  4. Tilauksen laskutustiedot vastaavat arvonlisäveronumeroon liitettyjä osoitetietoja


  Jos emme voi validoida tai sovittaa mitään arvonlisäverotietoja tilaustietoihin, voimme toimittaa lähetysilmoituksen, joka toimii ostotodisteena. Jos tilauksesi on jaettu, toimittaisimme yksittäiset lähetysilmoitukset kullekin paketille ja sen sisällä oleville tuotteille.


  Jotta voit pyytää arvonlisäverolaskua, lähetä pyyntösi yksi kerrallaan verkkosivustomme "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta osoitteessa https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/


  Ymmärrämme, että olemme ehkä aiemmin toimittaneet arvonlisäverolaskuja pyynnöstä, mutta olemme päivittäneet prosessimme varmistaaksemme huolellisuuden ennen arvonlisäverolaskujen toimittamista.


  Syyt, joiden vuoksi voimme hylätä arvonlisäverolaskupyynnön:


  1. Useita pyyntöjä yhdessä "Ota yhteyttä" -lomakkeen lähetyksessä

  2. Tilaustietojesi laskutustiedot eivät vastaa arvonlisäveronumeroosi liittyviä tietoja

  3. Emme voi varmistaa arvonlisäveronumeroasi

  4. Tuotteesi on palautettu

  MINULLA ON ONGELMIA TILAUKSENI KANSSA

  Voit seurata tilaustasi seuraavilla tavoilla:
  1. Mene osoitteeseen www.jdsports.fi/track-my-order/ ja syötä tilausnumerosi sekä tilauksen teossa käyttämäsi sähköpostiosoite tai postinumero.
  2. Klikkaa seurantalinkkiä, joka lähetettiin sinulle tilausvahvistusviestissä.
  3. Kirjaudu JD-tilillesi osoitteessa www.jdsports.fi/myaccount/login/ ja klikkaa "Omat tilaukset".
  Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.

  Jos sinulla on yhä ongelmia tilauksesi kanssa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  EN SAANUT TILAAMAANI TUOTETTA

  Toisinaan emme pysty toimittamaan tilattua tuotetta. Tällöin lähetämme sinulle sähköpostin, jossa määrittelemme tilauksesta puuttuvat tuotteet.

  Hyvitämme aina tilauksesta puuttuvien tuotteiden hinnan takaisin tilaajalle. Jos et ole vastaanottanut hyvitystä 5 arkipäivän sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  MINULLE TOIMITETTIIN VÄÄRÄ TUOTE

  Jos olet vastaanottanut väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua palautus- ja hyvitysvaihtoehtojen kanssa.

  TILAUKSENI PERUTTIIN

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää tilauksen peruuntumisen syyn ja auttaa ratkaisemaan ongelman.

  Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun täällä.

  Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansiosi.

  Huomioithan, että tilauksen teon jälkeen emme voi lähettää tilausvahvistusta uudelleen. Tarkistaaksesi, että tilaus on mennyt läpi, voit kirjautua JD-tilillesi ja siirtyä sivulle "Omat tilaukset".

  Jos sinulla ei ole JD-tiliä, etkä vieläkään ole löytänyt tilaustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Varmistaaksesi, että saat sähköpostimme tulevaisuudessa, tarkista, että olemme turvallisten osoitteiden listalla sähköpostissasi ja että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen.

  Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta ja haluat palauttaa tilaamasi tuotteet JD-myymälään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitset todistuksen ostotapahtumasta myymäläpalautusta varten.

  Maksun hyväksymisen jälkeen tilausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Tämä koskee myös tilausosoitetta. Suosittelemme, että tarkistat tietosi ennen kuin etenet tilauksen vahvistamiseen.

  Jos muutat mielesi, voit palauttaa tilauksen maksutta myymälään tai lähettää sen takaisin meille postitse. Lisätietoja palautuksesta löydät Palautukset-osiosta.

  Voit peruuttaa markkinointisähköpostiemme tilauksen napsauttamalla "Peruuta tilaus" -linkkiä, jonka löydät mainosviestimme alareunasta.

  Voit vaihtoehtoisesti täyttää asiakaspalvelulomakkeemme täällä,  valitsemalla "Kuinka perun markkinointiviestien tilauksen?" Muista sisällyttää koko nimesi ja kaikki sähköpostiosoitteet, joilla haluat peruuttaa tilauksen.

  Tämän aktivoiminen voi kestää jopa 72 tuntia.

  Palauta tilauksesi ILMAISEKSI myymälään.
  Asiakas on itse vastuussa postituksesta ja postitusmaksuista. Postipalautus maksaa 18,35 euroa, p
  alautus myymälään on maksuton.
  Kaikki arvonnoista voitetut tuotteet voidaan palauttaa myymälään, paitsi Yeezyt, jotka on palautettava postitse alla olevaan osoitteeseen. Jos haluat palauttaa arvonnasta voitetun tuotteen, voit tehdä sen postittamalla tuotteen varastollemme, jonka osoitteen löydät alta. Suosittelemme hankkimaan todistuksen postituksesta, ei-halututtujen tuotteiden perille saapumisen varmistamiseksi. Huomaathan, että tuotteet ovat sinun vastuullasi kunnes ne saapuvat meille.

  JD Internet Returns
  Schaapherderweg 24
  Ridderkerk
  NL
  2988CK
  ILMAINEN ja VÄLITÖN palautus myymälään: Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa PayPalilla, Klarnalla, pankki- tai luottokortilla maksetut tilaukset Suomessa sijaitsevaan JD-myymälään ILMAISEKSI. Palautus myymälään on maksuton. 

  Tilaus käsitellään kassalla välittömästi, ja hyvitys palautetaan sinulle 3–5 työpäivän kuluessa, pankistasi riippuen. Kaikki tilaukset voidaan palauttaa 28 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja vaihtaa 28 päivän sisällä. 

  Jos maksoit käyttäen PayPalia tai Klarnaa, tilauksesi lähetetään takaisin varastolle käsiteltäväksi, ja maksu hyvitetään sinulle 3–5 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.


  Palautus postitse: Sinulla on 28 päivää aikaa palauttaa tilaus sen vastaanottamisesta. Palautuksen käsittely vie enintään 15 arkipäivää. Tämän jälkeen hyvitys näkyy pankkitililläsi 3–5 päivän kuluessa.

  Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on vastaanotettu alkuperäisessä pakkauksessa. 

  Terveys- ja hygieniasyistä emme hyvitä palautettuja alusvaatteita tai uima-asuja, jotka eivät ole myyntikunnossa.

  Personoidut tuotteet hyväksytään palautettavaksi vain, jos personoitu teksti on virheellinen tai jos tuote on viallinen.

  Tavallisesti hyvitämme täyden ostohinnan sekä normaalitoimituksen hinnan asiakkaillemme, kunhan ilmoitus on tullut palautusajan puitteissa. Jos olet valinnut toimitustavaksi pikakuljetuksen, hyvitämme vain normaalitoimituksen hinnan. Jos haluat palauttaa vain osan tuotteista ja säilyttää loput tilauksestasi, sinulla ei välttämättä ole oikeutta toimitusmaksun hyvitykseen.
   
  TÄRKEÄ TURVALLISUUSVAROITUS
   
  MCKENZIE ERWEN-VERRYTTELYASU - VAUVAT
   
  KHAKINVIHREÄ | SININEN
   
  Olemme saaneet tietoomme, että hyvin pienessä osassa vauvojen McKenzie-verryttelyasuista on valmistusvirhe, jonka johdosta collegepaidan olkapäässä oleviin painonappeihin muodostuu terävä reuna. Tämä voi aiheuttaa mahdollisen raapimisvaaran.
   
  Jos omistat McKenzie Erwen-verryttelyasun, tarkista onko siinä tuotekoodi MCKTI14897611 tai MCKTI14897101.
   
  Asiakkaiden turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Jos sinulla on kyseinen vaate, lopeta sen käyttäminen ja palauta se meille, niin saat tuotteesta täyden hyvityksen. Voit palauttaa vaatteen mihin vain JD Sports -myymälään tai palautusportaalimme kautta verkossa:
   
  https://palautukset.jdsports.fi/ 
   
  Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
  https://www.jdsports.fi/customer-service/contact/ 
   
  Kiitämme yhteistyöstä ja pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.
  Kyllä. Jos tilauksesi on kadoksissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vaihtoehtoisesti voit tuoda viallisen tuotteen ja kuitin/tilausvahvistuksen johonkin myymälöistämme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua reklamaation tekemisessä.

  Voit lukea lisää palautuksen tekemisestä täältä.
  Jos olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat ILMAISEN palautuskoodin.
  Loading

  Muita tapoja löytää apua

  Seuraa meitä

  Me hyväksymme seuraavat maksutavat
  PayPal-logo Apple Pay -logo Klarna-logo Entercash-logo
  Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
  Loading

   
  Takaisin ylös