CHECKERBOARD DAY

Vans Checkerboard Day juhlistaa luovuutta! Tänä vuonna tapahtuma keskittyy siihen, miten luovuus auttaa yksilöitä ja yhteisöjä käsittelemään mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Vans tukee kymmentä hyväntekeväisyysjärjestöä ympäri maailman, lahjoittaen järjestöille yhteensä miljoonan tukeakseen luovia ohjelmia, joiden tarkoitus on auttaa ihmisiä selviytymään mielenterveyteen vaikuttavista stressitekijöistä.

LUE LISÄÄ

Sk8-Hi

Alun perin vuonna 1978 julkaistut Style 38 -tennarit rokkaavat katuja päivitetyssä Vans Sk8-Hi -mallissaan. Näissä tyyliä tihkuvissa tennareissa yhdistyy äärimmäinen mukavuus sekä Vans-tennareille tunnusomainen design ja sivuraidat. Korkealla varrella varustettu Vans Sk8-Hi -malli on tyylitietoisen sneakerikansan käytännöllinen ja katseet liimaava kenkävalinta.

OSTA NYT

THE ERA

Era oli ensimmäinen skeittaajille tarkoitettu kenkä, joka oli myös suunniteltu skeittaajien toimesta. Vuonna 1976 lanseerattua mallia kutsuttiin aluksi nimellä style #95. Legendaaristen Z-Boysien tunnetuksi tekemä Era on yhä edelleen maailmanlaajuisesti sekä skeittareiden, surffareiden että luovan alan ihmisten suosima kenkä.

OSTA NYT

Vans-vaatteet

Alkunsa Yhdysvaltojen länsirannikolta saava Vans on ollut mukana luomassa viimeisimpiä skeittitrendejä massiivisen fanijoukon kannustamana jo vuodesta 1966. Vietätpä sitten kaiken vapaa-aikasi skeittilaudan päällä tai muuten vain haluat asusi olevan tuoreimpien skeittitrendien mukainen, on Vans täällä sinua varten. Valikoimamme katu-uskottavat T-paidat, hupparit ja collegepaidat hiovat tyylisi huippuunsa, löytäen sen täydellisen parin uskollisimmista Vans-tennareistasi.

OSTA NYT

Seuraa meitä

Me hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal-logo Apple Pay -logo Klarna-logo Entercash-logo
Vieraile yrityksemme sivulla   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports kaikki oikeudet pidätetään
Loading

 
Takaisin ylös